Sådan registrerer

opretter du en konto

Vælg brugernavn og adgangskode

For at oprette en bruger skal du blot vælge dit eget unikke brugernavn og adgangskode. Bemærk venligst at der er forskel på store og små bogstaver i din personlige kode. Indtast herefter en gyldig email adresse og vælg derefter et sikkerhedsspørgsmål samt dit svar. Sikkerhedspørgsmålet vil bliver brugt i tilfælde af at du glemmer din personlige kode, eller i tilfælde af at du ringer ind til os for hjælp. Herefter skal du blot acceptere vores regler og vilkår samt bekræfte at din alder er minimum 18 år.

opretter du en konto step 1

Vi vil gerne lære dig at kende.

Udfyld de to rubrikker med dit fornavn og dit efternavn. Vælg også om du er mand eller kvinde. Hernæst skal du opgive din fødselsdato og dit CPR-nummer. Dit CPR-nummer bruges, for at sikre, at du er den retmæssige ejer af den konto, du er ved at oprette. Har du ikke et CPR-nummer, klik på linket og bliv guided videre. Gå nu videre til næste og sidste trin inden du kan komme i gang.

opretter du en konto step 2

Lidt information om dig selv

Det sidste trin inden du er klar til at spille er blot at udfylde dine kontaktoplysninger. Herunder land, postnummer, by, adresse og telefonnummer. Til sidst skal du udfylde hvor meget du ca. forventer at spille for pr. måned på 888sport.dk. Så skal du bare trykke på næste trin og så er du klar til at komme igang med at spille på din yndlingssportsgren.

opretter du en konto step 3