Forhøjet Odds

En unik mulighed for at tjene mere på dine væddemål

Nu kan du tjene mere på dine væddemål med vores forhøjede odds hos 888sport.dk. Ved særlige kampe, vil oddset stige til et niveau, som ingen anden bookmaker kan matche.


Af tekniske årsager, vil kampe som vi tilbyder forhøjede odds på, blive præsenteret i vores oddslobby som normalt med regelmæssige odds. Hvis du er kvalificeret til at deltage i en kampagne med forhøjede odds, skal du blot spille på kampen og du vil herefter blive krediteret differencen mellem det regulære odds og det øgede odds.


Regler og vilkår

 1. Dette tilbud er kun gældende for kontohavere hos 888sport.dk.
 2. Forhøjede odds er kun gældende ved det først placerede væddemål på din konto.
 3. Spillere, der indbetaler med Neteller eller Skrill/Moneybookers kan ikke modtage Velkomstbonussen eller gøre brug af tilbuddet om forhøjede odds.
 4. Nye og eksisterende kontohavere vil modtage et tilbud angående forhøjede odds på det første placeret væddemål på kontoen i tillæg velkomstbonussen, medmindre andet er angivet.
 5. Et kvalificerende væddemål skal være et “real money” single væddemål på mindst 10 kr. og skal være afgjort inden for et kalender år, når væddemålet er placeret.
 6. Medmindre andet er angivet, er den maksimale indsats for det forhøjede odds 50 kr. Hvilket som helst anden indsats over dette beløb, vil blive udbetalt efter normale odds.
 7. Gevinster fra det forhøjede odds krediteres dagen efter væddemålet er afgjort. (vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 72 timers i særlige tilfælde).
 8. Medmindre andet er nævnt, skal ekstra gevinster som følge af boostede odds omsættes 6 gange til minimum odds 1.5 og indenfor 60 dage. Bonussen kan kun omsættes på sportsvæddemål.
 9. Hvis det forhøjede odds er på målscorer markedet, vil det være spillerens først placerede væddemål på målscorer markedet der tæller med, i tilfælde af at spilleren har placeret flere væddemål på målscorer markedet.
 10. Kun før-kamp single væddemål kvalificeres til tilbuddet om forhøjede odds medmindre andet er angivet.
 11. Væddemål som er ‘Cashed Out’, eller foretaget ved hjælp af “Boost billetter”, er ikke kvalificerede
 12. Kvalificerende væddemål skal placeres individuelt på spillekuponen. Det kan ikke kombineres med yderligere væddemål.
 13. Spillere der spiller på flere udfald i det pågældende marked, er ikke kvalificerede til odds boost. Kvalificerende bets skal spilles individuelt pr. betslip.
 14. Væddemål, som er blevet afgjort via ”luk væddemål” funktionen er ikke gyldige.
 15. Medmindre andet er specificeret, gælder tilbuddet kun for kampens 90 minutter samt overtid. Ikke for forlænget spilletid og straffespark.
 16. “Non-runners”/ Ugyldige odds og kombinationsvæddemål tæller ikke med.
 17. Det første kvalificerede væddemål skal foretages indenfor 90 dage efter registreringen.
 18. Forhøjet odds er tilgængeligt for de første 1000 berettigede spillere på et givet væddemål.
 19. Alle 888sport.dks tilbud er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.
 20. 888sports tilbud er påtænkt fritidsspillere og 888sport kan begrænse berettigelsen for kunder til at deltage ved hvilken som helst kampagne.
 21. 888sport forbeholder sig retten til at tilbageholde eller trække et en hvilken som helst bonus tilbage samt gevinster skabt fra disse, hvis bonussen fejlagtigt er blevet krediteret eller der er fundet tegn på misbrug.
 22. 888sports beslutning er endegyldig ved alle anliggender relateret til belønning af hvilken som helst bonus og skal ikke være emne til at blive undersøgt yderligere efter henvendelse af et medlem eller hvilken som helst tredjepart.
 23. 888sport reserverer sig rettigheden til at suspendere, modificere eller aflyse denne kampagne ved hvilket som helst stadie uden forudgående meddelelse.