Spil på EM 2016 på 888sport

Nu hvor det danske landshold har en slutrunde-pause, så er der oplagte muligheder for at følge de andre 24 landshold, der er fordelt ud i de seks EM-grupper i Frankrig.

Spil på hvem går videre fra puljerne, hvem der vinder del-finalerne, hvem der scorer flest mål og meget,meget mere. De bedste odds og de bedste spilmuligheder krydret med en masse information. Du finder det hele fra din pc/mac og på mobil og tablet.

EM 2016 – et hav af spilmuligheder

Du får masser af spilmuligheder og ud over spil på de enkelte kampe, er der et hav af væddemål på hele turneringen.

Spil på alt fra hvem, der bliver EM-topscorer til hvem, der laver flest assists til hvilket land, der løber med EM-trofæet. Vi dækker EM 2016 fra alle vinkler.

Spil live med 888sport-appen

Når dommeren fløjter kampen i gang, så er det samtidig startsignalet til vores livespil-markeder.
Her finder du alle de live-muligheder, du forventer at en førende spiludbyder, og det er kræs, for dig, der bruger dit instinkt og sætter pris på at spille impulsivt.

Når du har hentet 888sport-appen, så har du mobil adgang til nogle af de bedste live-fodboldvæddemål på markedet og kan spille på, hvad sker der inden for et tidsinterval, hvem der får det næste hjørne og hvem der scorer det næste mål.

Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.

Singler

Du har ingen valg på spillekuponen

        Potentiel udbetaling:
        0.00 kr