Eurovision 2018 Odds

Er du vild med Eurovision Song Contest, eller det som Det Europæiske Melodi Grand Prix, som vi kalder det på dansk, så kan lægge endnu mere til spændingen og spille på dine favoritter på 888sport.dk. Her finder du et stort udvalg af odds, så du kan både glæde dig over alle sangene, og vinde penge, hvis dit musikøre får ret.


Eurovision Song Contest 2018 finder sted i International Exhibition Center i Kiev i Ukraine. Værtslandet blev fundet, efter at Jamala vandt Det Internationale melodi Grand Prix i Stockholm 2016 med sangen ”1944”. Konkurrencen består af to semifinaler, hvor ti finaledeltagerne i hver, ud over de fem faste finalelande (kaldet Big Five) Frankrig, Italien, Spanien, Storbritannien og Tyskland samt værtslandet Ukraine, skal findes. De to semifinaler finder sted den tirsdag den 9. og torsdag den 11. maj, og den store finale løber af stabelen lørdag den 13. maj.

Eurovision 2018 Betting

Danmark er med i 2018 med sangen ”Where I Am”, der bliver sunget af dansk-australske Anja Nissen. Sangen ar skrevet af Angel Tupai, Michael D’ Arcy og Anja Nissen selv.


Anja Nissen skal synge sit og Danmarks bidrag i Semifinale 2, der har 19 deltagere, og hun skal op mod blandt andet Norge og Irland. I den Semfinale 1, der har 18 deltagere, finder vi blandt andre Sverige, Island og Finland.


Det er tv-seerne, der sammen med en fagjury i hvert deltagerland, afgør hvilke sange, der skal i finalen, og hvordan finaleresultatet bliver. Juryens og seernes stemmer vægtes 50-50. Jury og seere giver point til ti sange uafhængigt af hinanden, så nummer 10 får 1 point, nummer 9 får 2 point osv. op til nummer 3, der får 8 point. Nummer 2 får 10 point og den bedste sang får 12 point.


Eurovision Song Contest har fundet sted siden 1956 og er i 2018 nået op på 43 deltagerlande, hvor også Australien er blandt.

Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.

Singler

Du har ingen valg på spillekuponen

    Samlet indsats:
    Freebet 0.00 kr
    Potentiel udbetaling:
    0.00 kr