Brøndby møder Helsingør i denne runde.

Superligaen: Hård kamp om top seks - optakt til 22. runde

Det er tid til endnu en Superliga-runde. Find optakt, spilforslag og odds på alle kampe her. 

Det er atter tid til Superliga-fodbold!

Hver uge vil denne artikel blive opdateret med optakt til kampene i Superligaen og de mest interessante spilforslag. Se Superliga-tabellen i bunden af denne artikel.

Find alle odds på Superligaen her!

AC Horsens – Randers FC

Kriseramte Randers FC har kun scoret et enkelt mål i forårssæsonen hidtil, og Horsens har kun nettet to gange. Der er altså ikke meget, der tyder på, at det bliver en målrig og underholdende affære, når de to hold mødes fredag aften. Ni af de ti seneste indbyrdes kampe har budt på maksimalt to scoringer, og senest blev det også en smal 1-0-sejr til Horsens. Det ligner en målfattig kamp, og kommer der under 2.5 scoringer, giver det odds 1.66.

Lyngby – AGF

Begge mandskaber fik skrabet et point til sig i den forgangne spillerunde, men foråret har ikke budt på sprudlende spil for nogen af de to hold. Dog har der været lyspunkter, og for AGF’s vedkommende er det særligt Tobias Sana, der har markeret sig positivt. Han scorede i forårets første kamp, og han ligner en nøglespiller for David Nielsens mandskab. Scorer Tobias Sana i kampen, giver det odds 3.25.

Hobro IK – FC Midtjylland

Det startede så godt for Hobro i sæsonens begyndelse, men siden har Thomas Thomasbergs mandskab leveret mere svingende resultater. Foråret er åbnet med nul scoringer og kun ét point, og det ligner derfor en svær kamp mod FC Midtjylland søndag eftermiddag. Superligaens tophold er kommet godt fra land i foråret. En sejr til udeholdet giver odds 1.60.

AaB – FC Nordsjælland

Hverken FC Nordsjælland eller AaB har formået at holde nullet i denne sæson, men til gengæld har begge mandskaber også scoret i begge deres første kampe i foråret. Særligt FC Nordsjælland har været involveret i målrige kampe i denne sæson, for Farum-klubben har været stærke offensivt og svage defensivt. Det omvendte kan siges om AaB, men vi tror alligevel på mål i begge ender af banen i denne kamp. Det giver odds 1.49, hvis begge hold scorer i kampen.

Brøndby IF – FC Helsingør

Der bør være klasseforskel, når Brøndby møder FC Helsingør på hjemmebane. Superligaens aktuelle nummer to har været suveræne på eget græs i denne sæson, hvor holdet er ubesejret og har vundet otte af de ti kampe hidtil. Helsingør er til gengæld skidt kørende på udebane, hvor det blot er blevet til fire point i ti kampe, mens holdet  blot har scoret syv mål. Det ligner en stensikker sejr til Brøndby, der næppe kommer under pres undervejs i kampen og næppe heller lukker mål ind. Hvis Brøndby vinder med rent bur, giver det odds 1.70.

FC København – OB

Det er snart 15 år siden, at OB sidst vandt en Superliga-kamp i Parken, og FC København er da også stor favorit i søndagens aftenkamp, hvor fynboerne kommer på besøg. Selvom FCK har været svingende i denne sæson og kommer til kampen efter en rejse til Madrid, er det svært at se, hvordan et svækket OB-hold skal kunne true københavnerne. En sejr til FCK giver odds 1.52.

SønderjyskE – Silkeborg IF

Silkeborg har været skidt kørende på udebane i denne sæson. Holdet fra Søhøjlandet har blot hentet én sejr og én uafgjort på fremmed græs, og der venter en ny svær kamp mandag aften mod SønderjyskE, som vandt første forårskamp i Haderslev med 2-1 over FC Nordsjælland. En sejr til hjemmeholdet giver odds 1.85.

Her er stillingen i Superligaen:

 

FcTables.com