BSV’s Peter Bredsdorff-Larsen: Vi drømmer om at gå videre fra Champions League!

Marc Thevis's picture

En ny sæson er begyndt i 888ligaen, og dermed er der dømt en frisk start for de 14 klubber, der skal kæmpe om medaljer, nedrykning, hæder og ære. Vi har i den forbindelse taget en snak med cheftrænerne i rækken, og vil bringe interviewene på 888sport Insider løbende.

I BSV bygger man ovenpå en forrygende sæson der bød på guldmedaljer. Nu står den på dynamitpulje i Champions League. Ambitionerne er høje hos mesterklubben, hvor man vil være med helt fremme og også drømmer om at gå videre fra puljen i Champions League. Hør her hvad Peter Bredsdorff-Larsen har at sige.

Hvad er din evaluering af sidste sæson for BSV?

"Vi er selvfølgelig vældig tilfredse, eftersom vi blev Danmarksmestre. Så det er klart, at det var en umådelig god sæson for os."

Hvad er ambitionen for BSV for indeværende sæson?

"Vi vil gerne gøre en god figur i alle de turneringer, vi deltager i. Vi vil gerne tilbage i finalerne i 888ligaen og konkurrere om at vinde guld igen. Og vi vil også gerne være med i final 4 i Santander Cup. Og så har vi også en drøm om at komme videre fra vores Champions League-pulje."

Hvor synes du BSV står i forhold til sidste sæson?

"Vi skal se, om vi kan ligge yderligere et lag på i forhold til sidste år. Vi har skabt et rigtig godt fundament, som vi arbejder videre på. Vi håber på, at Champions League-kampene vil skærpe niveauet både hos den enkelte spiller men også holdet som helhed. Så jeg forventer, at vi i løbet af sæsonen kan se et forhåbentlig endnu stærkere BSV-hold."

Hvor stor belastning er det fysisk, taktisk og mentalt at spille både Champions League og 888ligaen?

"Det er klart, at der er en stor arbejdsmængde for holdet og den enkelte spiller. Men vi ser det jo som et kæmpe privilegie at spille med i håndboldens fineste turnering og repræsentere Danmark. Så vi glæder os over opgaven, men det er en stor udfordring og belastning både for den enkelte spiller, for holdet og for klubben i det hele taget at komme fra kamp til kamp, når det som nu er hver 3. dag. Men vi ser det som sagt som et stort privilegie."

Hvordan er Jeres chance for at gå videre fra gruppespillet i Champions League? 

"Det er en drøm for os at gå videre. Vi har heldigvis givet os selv et godt udgangspunkt med 4 point for 4 kampe. Men det er stadig lang vej endnu, og alle kampe er selvfølgelig vanskelige. Det er svært at sige hvor mange point, der skal til i alt. Wisla Plock, som vi vandt over sidst, er et hold, som får point på hjemmebane også mod gode hold. De fik eksempelvis uafgjort mod Veszprem. Ingen ved hvor mange point, vores konkurrenter trækker i deres kampe. Så vi fokuserer på vores egne muligheder, og har ind til videre været meget tilfredse med alle præstationerne i turneringen og de 4 point, vi har fået med os."

Hvordan prioriterer I både at spille Champions League og 888ligaen?

"Vi vil gerne vinde alle kampe, vi deltager i. Så vi prioriterer ikke som sådan den ene turnering før den anden. Og jeg har egentlig været godt tilfreds med præstationerne i alle de kampe vi har deltaget i både i pokal, 888ligaen og Champions League, selvom vi har tabt et par kampe i 888ligaen med et enkelt mål."

Hvad bliver afgørende for at BSV får sportslig succes i år?

"Det er at vi evner at få udviklet den enkelte og holdet i et meget tæt program, så vi igen i år kan være med helt fremme i finalerne."

Hvad er dit bud på top 3 i den kommende sæson og hvorfor?

"Ud over os selv ser jeg Aalborg og Skjern som store favoritter til finalepladser. Begge har de rigtig gode hold og god tid til at udvikle holdet, da de ikke er med europæisk. Så dem ser jeg med store muligheder."

Vi siger tak for snakken til Peter og ønsker held og lykke med sæsonen til BSV. Hvis du tror på BSV kan gentage sidste sæsons kunststykke og vinde 888ligaen får du 4.50. Hvis du til gengæld hælder mere til Aalborg og Skjern, som BSV selv udpeger som største trusler til titlen, får du henholdsvis odds 3.75 og 4.00 hos 888sport.dk