Fokus på kampe i Europa.

Fem kampe i Europa: Optakt og spilforslag til weekendens topkampe

Hver uge sætter vi fokus på fem kampe fra det store Europa. Se spilforslag og optakter her. 

Fodboldverdenen er fuld af store opgør, og weekend efter weekend er der fede fodboldkampe på plakaten rundt om i Europa. 

De største kampe spilles naturligvis i de største ligaer, og derfor sætter 888sport hver uge fokus på fem kampe fra Europas store ligaer. I denne uge er det kampe fra England, Italien, Spanien, Tyskland og Frankrig. 

Herunder følger ugens aktuelle kampe.

Liverpool – West Ham

Hvor længe kan Mohamed Salah blive ved med at lave mål? Egypteren er oppe på 22 scoringer i Premier League sæsonen, og senest kom han også på måltavlen i Champions League-sejren over FC Porto. Mod West Ham vil Liverpool givetvis komme frem til mange chancer igen, og Salah har derfor gode muligheder for at komme på måltavlen endnu engang. Hvis Mohamed Salah scorer mod West Ham, giver det odds 1.68.

Sevilla – Atletico Madrid

Hele 16 gange i denne sæson har Atletico Madrid leveret et clean sheet, og da Sevilla også har en udmærket defensiv, ligner det en målfattig affære. Særligt på udebane har Atletico Madrid været stærke til at lukke ned for modstandernes offensiv, for Diego Simeones mandskab har blot lukket fem mål ind på fremmed græs i denne sæson. Kommer der under 2.5 mål i kampen, giver det odds 1.68.

Roma – AC Milan

Efter et sløjt efterår er AC Milan kommet ind i en god periode efter årsskiftet. Milaneserne er ubesejrede i de seneste syv kampe i træk, men det bliver alligevel en vanskelig affære mod Roma, der har vundet tre kampe på stribe i Serie A-sammenhæng. Roma har tilmed vundet de seneste fire indbyrdes kampe, og Milan kommer til kampen efter en torsdagskamp mod Ludogorets i Europa League. Derfor tror vi på en hjemmesejr. Roma til at vinde giver odds 1.87.

via GIPHY

Bayer Leverkusen – Schalke 04

Kun to gange i sæsonen er Bayer Leverkusen gået fra banen uden at score. Schalke 04 er blot gået målløse fra banen tre gange i sæsonen. Begge mandskaber har scoret godt med mål i denne sæson, og i syv af de seneste ti indbyrdes opgør er begge hold kommet på måltavlen. Det tror vi på, at de gør igen søndag eftermiddag. Hvis begge hold scorer, giver det odds 1.61.

Paris Saint Germain – Marseille

Der er topkamp på programmet i Ligue 1, når Paris Saint Germain tager imod Marseille. PSG har været suveræne i hele sæsonen, og hjemmeholdet er da også klar favorit mod gæsterne fra Sydfrankrig, der ligger nummer tre i tabellen. Der kan dog være mål i vente, for begge mandskaber er målsøgende og offensive, og senest blev det 2-2, da de to hold mødets i Marseille i oktober. Hvis begge hold scorer i kampen, giver det odds 1.63.