Det er den tid på året. Det er en af verdens største sports- og mediebegivenheder. Det er natten til mandag dansk tid. Det er tid til Super Bowl 2018.

Der er således kun én NFL-kamp tilbage i denne sæson, og den spilles på søndag, når New England Patriots møder Philadelphia Eagles på US Bank Stadium i Minneapolis.

Sidste års vindere fra New England Patriots går ind til kampen som vindere af AFC, mens Philadelphia Eagles vandt NFC og nu skal spille Super Bowl for første gang siden 2004.

888sport

Endnu en triumf for Tom Brady?

Den helt store profil i årets Super Bowl har i optakten været Tom Brady. Den 40-årige quarterback har adskillige succeser bag sig, og gennem sine 17 sæsoner hos New England Patriots har han spillet syv Super Bowls og vundet mesterskabet fem gange, mens det også er blevet til adskllige individuelle priser for manden fra Californien.

Hele fire gange tidligere er Tom Brady blevet kåret til Super Bowl MVP, og han er igen favorit til at modtage den fornemme hæder. Hvis Tom Brady bliver kåret til kampens MVP, giver det odds 1.65.

Brady er i forvejen den spiller, der har opnået den hæder flest gange, og aktuelt deler han rekorden for flest Super Bowl-sejre med Charles Haley, men hvis det lykkes Tom Brady og resten af New England Patriots at vinde årets Super Bowl, skriver han sig ind i historien som den spiller, der har vundet mesterskabet flest gange.

Og der burde være gode muligheder for endnu en triumf for Tom Brady og kompagni. New England Patriots er således store favoritter i kampen mod Philadelphia Eagles, og det giver odds 1.50, hvis det ender med endnu en sejr til Patriots.

via GIPHY

Kan Eagles overraske?

Man skal dog ikke helt afskrive de undertippede fra Philadelphia Eagles, der har et godt forsvar, som måske kan dæmme op for Brady og kompagni.

Desuden råder man over Nick Foles, der ganske vist ikke har spillet Super Bowl før, men som har vist sig som en fremragende back up for skadede Carson Wentz. Nick Foles er indehaver af rekorden for flest touchdown-afleveringer i en kamp, og han er en nøglespiller for Eagles i årets Super Bowl.

Derfor vil det givetvis blive ham, der bliver kåret til MVP, hvis Eagles skulle overraske og vinde Super Bowl. Nick Foles som MVP giver odds 3.80, hvilket altså også afspejler, at bookmakerne tror mest på en sejr til Patriots.

Mange spilmuligheder

Den imødesete Super Bowl rummer i det hele taget mange temaer og facetter, og der er derfor også mange forskellige spil-muligheder at kigge på

Udover interceptions, touchdowns og en række konkrete elementer fra kampen kan man blandt andet spille på, hvilket hold der kommer først til 10 point. Her er Patriots også favorit til odds 1.62.

Find alle spil på Super Bowl her!

Læs også
Top 5: De bedste danske sportsudøvere i udlandet

Top 5: De bedste danske atleter i udlandet

Guide: Hvornår og hvorfor du skal oddse på forhøjede odds

Guide: Hvornår og hvorfor du skal oddse på forhøjede odds

Ishockey-VM i Danmark: Optakt til slutrunden

Ishockey-VM i Danmark: Optakt til slutrunden

Giro d'Italia 2018: Her er de største favoritter

Giro d'Italia 2018: Her er de største favoritter

Hvor får man mest ud af sportsbetting i sommerferien?

Hvor får man mest ud af sportsbetting i sommerferien?