Efter weekendens allstar-kampe og sidste uges veloversteåde trade-deadline, skal det igen handle om den nationale basketball-liga i USA.

Der venter således et interessant og spændende forår ”over there”, hvor mesterskabet skal afgøres i løbet af de kommende måneder.

I denne artikel ser vi nærmere på den kommende periode i NBA og zoomer ind på de forskellige hold, der lige nu vurderes til at have de bedste muligheder for at nå langt.

888sport

Boston Celtic i problemer

Blandt outsiderne er lige nu Boston Celtic, der har mere potentiale, end de har vist på det seneste. Det giver aktuelt odds 10.00, hvis Boston Celtic vinder NBA, men det vil også kræve et markant comeback, hvis det skal lykkes.

Inden all-star-weekenden tabte holdet sin tredje kamp på stribe, og det er lige nu inde i den værste stime i sæsonen. Boston Celtic har således tabt ni af sine seneste 15 kampe, og hvor holdet tidligere lignede en af favoritterne til at slutte øverst i Eastern Conference, ser det anderledes svært ud nu, hvor holdet er placeret som nummer to efter Toronto Raptors.

”Det bliver en vanskelig afslutning, hvis ikke vi ændrer en smule, og jeg vil se på, hvad jeg kan forandre,” sagde træner Brad Stevens ifølge ESPN oven på sidste uges nederlag til LA Clippers.

Sæsonen startede ellers så godt for Boston Celtic, som nåede op på hele 16 sejre på stribe, men nu handler det altså om at komme tilbage på sporet. Brad Stevens har afvist, at krisen handler om

”Vi har ingen undskyldninger. Jeg har sagt til gutterne, at undskyldninger smitter. Alle andre har også spillet. I sidste ende er undskyldninger smitsomme – gå ud og spil”, slog Brad Stevens fast i sidste uge.

En ny triumf for LeBron James?

via GIPHY

Anderledes positivt ser det ud for Cleveland Cavaliers, der gik ind til All-Star-pausen med fire sejre i træk. Samtidig er holdet blevet forstærket inden NBA’s trade-deadline, og så råder man stadig over LeBron James, der i weekenden blev valg til MVP efter All-star-kampene.

Der er altså masser af positive vibrationer, og træner Tyronn Lue har grund til at være tilfreds.

”Vi er kommet tilbage til at være de jagende i stedet for at være dem, der bliver jaget. Vores gutter er i stand til at skyde, drible eller aflevere, og det giver et anderledes element til vores hold. De spiller frit og har det sjovt, ” har Lue udtalt ifølge ESPN.

Cleveland Cavaliers giver lige nu odds 9.00 som vinder af NBA efter slutspillet, og det bliver interessant at se, om LeBron James og kompagni kan gå hele vejen.

Houston Rockets i stærk stime

I Western Conference er det lige nu Houston Rockets, der topper tabellen, men det gør ikke holdet til favorit til at vinde NBA efter slutspillet, som der endnu er længe til.

Houston Rockets, der giver odds 7.00 som vinder af NBA, er aktuelt oppe på ti sejre i træk, og der er derfor masser af selvtillid at spore på holdet.

Efter den seneste sejr over Sacramento Kings, talte både Chris Paul og James Harden om, at holdet kan være endnu bedre efter All-Star-pausen, og hvis det lykkes, vil Rockets også  være en bejler til at vinde NBA i sidste ende. Holdet er stærkt og råder over en god blanding af rutine otalent, hvilket træner Dave Joeger også har været inde på.

”Vi har nogle unge gutter, og de gamle drenge siger altid: ”Kom så, unge drenge! Vi ved, at de kommer til at blive gode, men vi skal skynde os og accelerere udviklingen så meget som muligt,” har Joeger udtalt ifølge ESPN.

Golden State Warriors som favoritter

via GIPHY

Endelig er der Golden State Warriors. Holdet har vundet to mesterskaber i de seneste tre sæsoner, og allerede inden denne sæson blev de udnævnt som storfavoritter til at tage titlen.

Lige nu giver det odds 1.50, hvis Golden State Warriors vinder NBA for tredje gang, og man må også sige, at der er mange stærke spillere på holdet i form af blandt andre stjernen Kevin Durant.

Inden All-Star-Weekenden tabte Warriors ganske overraskende Portland Trail Blazers, og i kølvandet på det nederlag, forklarede Kevin Durant, at favoritværdigheden er vanskelig for Warriors.

”De andre hold er opsatte, når de spiller mod os. De vil slå os, og de gør deres bedste. Nogle spillere kommer til at have nogle fantastiske aftener mod os,” sagde Durant.

Nederlaget ændrer dog ikke på, at Golden State Warrios er store favoritter til at tage NBA-titlen i sidste ende.

Der er stadig lang vej endnu, men der venter nogle inciterende måneder i NBA.

Find alle odds på NBA her!

Læs også
Top 5: De bedste danske sportsudøvere i udlandet

Top 5: De bedste danske atleter i udlandet

Guide: Hvornår og hvorfor du skal oddse på forhøjede odds

Guide: Hvornår og hvorfor du skal oddse på forhøjede odds

Ishockey-VM i Danmark: Optakt til slutrunden

Ishockey-VM i Danmark: Optakt til slutrunden

Giro d'Italia 2018: Her er de største favoritter

Giro d'Italia 2018: Her er de største favoritter

Hvor får man mest ud af sportsbetting i sommerferien?

Hvor får man mest ud af sportsbetting i sommerferien?