Hvad er in-play betting?

I takt med, at teknologien har gjort fremskridt, er det samme sket for de muligheder, der ligger foran os. I fortiden var mulighederne for betting på sportsbegivenheder rimelig begrænsede, og man kunne kun placere bets før en kamp startede, hvorefter man så skulle vente på resultatet. 

En af de største innovationer inden for de seneste år - som følge af den forbedrede teknologi og data, der er tilgængelig ved sportsbegivenheder - har uden tvivl været opstandelsen af live betting - eller, som det bedre er kendt som i dag: "in-play" betting. 

Alle har en mening omkring det potentielle udfald ved en sportsbegivenhed, men nu har man den fleksibilitet, at man kan bakke ens mening yderligere op, eller endda ændre mening totalt, efter at en kamp er begyndt, og lige indtil dens slutning. Man kan nu reagere på, hvad der sker under en live sportsbegivenhed, og ændre mening så tit som man vil.

Dette har gjort in-play betting fænomenalt populært i løbet af de seneste år; der eksisterer nu seriøse bettorer, som er på udkig efter en ekstra fordel, som de nøje overvåger - eller sportsentusiaster, som gerne vil peppe deres nydelse af en live sportskamp lidt op.

In-play betting har skabt flere markeder end nogensinde før hos 888sport, med fantastiske muligheder og tilbud, som du kan nyde under et væld af forskellige sportsbegivenheder. Hvis du endnu ikke har prøvet in-play betting af, kan denne brugbare guide hjælpe dig med at finde svar på alt det, du behøver at vide. 

Hvordan fungerer in-play betting?

I de fleste tilfælde er in-play betting meget simpelt, og som vi allerede nævnte i introduktionen, handler det om at placere bets mens live sportskampe finder sted. I mange henseender minder det om traditionel sports betting. Du vælger en sportsgren og given kamp, dernæst vælger du dine udfald baseret på, hvad du tror vil ske, og tjekker de fikserede odds, der er tilgængelige på det tidspunkt, hvor du placerer dem. 

In-play betting giver dog også muligheden for yderligere, spændende betting muligheder og markeder som ikke altid er tilgængelige eller mulige at tilgå ved det begrænsede, traditionelle betting. In-play betting giver dig desuden mulighed for at spille på de forskellige markeder live, på de vigtigste tidspunkter under en kamp, idet oddsene svinger og varierer. Dette giver dig en chance for at kunne reagere på hændelser, som helt kan ændre kampens endelige resultat.

For eksempel tilbyder 888sport en bred variation i in-play markeder i løbet af live fodboldkampe. Ud over de mere traditionelle muligheder, såsom at vælge en vinder eller taber, kan man også spille på mange andre markeder. Halvlegsresultater og hvor mange mål, der bliver scoret i første halvleg, hvilket hold/hvilken spiller der er den næste til at score, mål scoret mellem givne intervaller, totale antal mål plus en yderligere variation inden for handicap muligheder og Asian lines. Der er altså en bred række af muligheder, du kan vælge imellem. 

Hvad er fordelene?

En af de største fordele ved in-play betting med 888sport er uden tvivl, at du kan reagere på de svingende hændelser, efterhånden som de udfolder i løbet af en live sportskamp. I stedet for at gætte dig frem eller prøve på at forudsige udfaldet forud for en kamp, kan du følge med i alt det, som foregår, når du ser en kamp, og derudfra tage helt anderledes beslutninger. 

Flere og flere in-play markeder bliver også tilgængelige, så snart en begivenhed er gået i gang, i forhold til de traditionelle muligheder forud for begivenheden - hvilket giver dig en bredere række af odds-valg, i stedet for bare at vælge vinderen eller taberen af en kamp. Du kan fokusere på, hvor mange mål der bliver scoret i løbet af en fodboldkamp, hvor mange kampe en tennisspiller vinder i løbet af en turnering, eller endda hvilken bokser der slår mest fra sig under en vigtig fight. 

Der er ikke kun flere, varierede markeder at vælge imellem; in-play giver dig også muligheden for at spille på forskellige odds, efterhånden som de skifter i løbet af en begivenhed, hvilket potentielt kan give højere værdi end de traditionelle præ-begivenhed muligheder. Hvis du ser en live kamp, kan du også se at oddsene stiger og falder, efterhånden som kampens omstændigheder ændres, fx ved målscoring. Ved at vælge afgørende tidspunkter at placere dine in-play bets på, øges spændingen. 

In-play betting hos 888sport

Hvis du allerede kender til det med at placere bets på 888sport hjemmesiden, bliver det lige så nemt at placere in-play bets. Når du er logget ind på "Hjem" siden, skal du bare klikke på 'Live Betting' linket for at få en liste over alle de aktuelle in-play begivenheder og markeder som er tilgængelige, eller søge igennem dine favorit sportsgrene for de seneste in-play odds.

Ved mange af sportsgrenene er live streams også tilgængelige, sådan at du kan følge nøje med i alt hvad der sker, mens du vælger hvilke sats du vil spille på, og mens du placerer dine bets. Når du har valgt, hvilket marked du vil spille på, samt hvor meget du vil satse for, mangler du bare at bekræfte dit bet, lige som du ville have gjort med et traditionelt præ-begivenhed bet. Så simpelt er det. 

Vi er sikre på, at vores brede udvalg af in-play markeder kommer til at øge spændingen ved enhver sportsbegivenhed, du følger med i - med gode odds og tilbud, som du kan tage i brug for at forhøje dine afkast. ​​​

Læs også
Top 5: De bedste danske sportsudøvere i udlandet

Top 5: De bedste danske atleter i udlandet

Guide: Hvornår og hvorfor du skal oddse på forhøjede odds

Guide: Hvornår og hvorfor du skal oddse på forhøjede odds

Ishockey-VM i Danmark: Optakt til slutrunden

Ishockey-VM i Danmark: Optakt til slutrunden

Giro d'Italia 2018: Her er de største favoritter

Giro d'Italia 2018: Her er de største favoritter

Hvor får man mest ud af sportsbetting i sommerferien?

Hvor får man mest ud af sportsbetting i sommerferien?