Nyeste Populær

888 Guide: Odds på boksning og store kampe

Er du helt nybegynder indenfor boksning, og gerne vil have lidt mere viden omkring det, så har vi her fundet de vigtigste pointer, så du er klædt bedst muligt på
888sport
Af 888sport
March 7,2018

Guide til Formel 1-betting

Formel 1 sæsonen 2018 begyndte i slutningen af marts, og Lewis Hamilton skal forsøge at forsvare sin VM titel. Den 33-årige britte vandt sin fjerde titel forrige sæson, da han slog sin tyske rival, Sebastian Vettel over hele sæsonen. Hamilton jagter nu sin anden titel i træk, som vil sende ham forbi Sebastian Vettel og på samme stadie som Juan Manuel Fangio med fem titler. Det er kun Michael Schumacher, der vil have fundet flere titler, hvis Hamilton vinder i år.

888sport
Af 888sport
April 23,2018

Analyse: Klimaets betydning for resultater og odds i sport

Selvom du træner det samme sted det meste af året, så vil dine evner stadig kunne blive påvirket af miljøet omkring dig, så som varme, kulde eller luftfugtighed. Derfor kan det være svært at opnå de samme resultater efter hver træning.
888sport
Af 888sport
July 30,2018

Fra Wembley til Miami: Når sporten tager på langfart

La Ligas seneste forsøg på at afholde spanske ligakampe i USA har igen fået folk til at stille spørgsmål ved, hvilke fordele der er ved at nå ud til et større publikum, men også prisen for at negligere sit eget publikum.

Fodbold har lettere ved at adoptere denne strategi, da mange venskabskampe allerede finder sted på neutrale baner, men der er mange andre sportsgrene, der har været villige til at tillade flere ligakampe til at blive spillet i udlandet for at få et nyt publikum.

888sport
Af 888sport
January 2,2019

Esport: IEM Katowice - Legends Stage i CS:GO

Årets første store Major står for døren, men først skal vi finde ud af, hvem der går videre til Champions Stage ved IEM Katowice i CS:GO.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 19,2019