Norge vs. Chile

Norge har indtil videre kørt let og elegant hen over deres modstandere, som de har mødt indtil videre. Dette bliver heller ingen undtagelse mod disse underdogs fra Chile.

Chile har formået at få deres første sejr, hvilket de fik mod Østrig. Chilerne har rettet blikket mod tredjepladsen i gruppen, eftersom Norge og Danmark nærmest har sat sig fast på første- og andenpladsen.

Chile giver sig derfor nok ikke fuldt ud mod Norge, da de hellere vil have fokus på de kampe, hvor de rent faktisk har en chance. Derfor ligner Norge igen en sikker vinder.

Opgøret starter tirsdag kl. 18:30.

 

Tyskland vs. Frankrig

Sådan et opgør kunne sagtens gå hen og blive en mulig semifinale eller finale. I stedet bliver vi forkælet med dette opgør tidligt i gruppefasen. En fornøjelse bliver det at se disse klassemandskaber udfolde deres håndboldevner mod hinanden.

Denne kamp bliver afgørende for hvilket af de to hold, der får førstepladsen i gruppen. Det er både Tyskland og Frankrig også bevidste om.

Frankrig er dog de forsvarende mestre og har ofte præsteret i de seneste mange slutrunder. Tyskerne skal oppe sig, hvis de skal stoppe franskmændene. Måske kan hjemmebanefordelen give tyskerne et ekstra boost.

Find oddsene på kampen her.

Kamptidspunktet er tirsdag kl. 20:30.

 

Østrig vs. Danmark

Danmark har været stabile i de første to kampe og levet op til forventningerne. Modstanden har dog ikke været fra øverste hylde, hvilket måske har ført til, at Danmark har været overlegne i de to første kampe.

888sport banner

I den tredje kamp venter Østrig, som også er en af de svagere modstandere. Østrig får ikke et ben til jorden, hvis Danmark udviser den samme mentale klarhed og spilleglæde.

Bliver Østrig endnu en walkover for Danmark? Du finder oddsene på kampen her.

Kampen begynder på tirsdag kl. 20:45.

 

Makedonien vs. Spanien

To stærke håndboldnationer støder sammen i gruppe B, som er den sværeste gruppe under VM. Hold som Island og Kroatien befinder sig i den samme gruppe.

Der er altså kamp om de tre pladser til mellemrunden. Spanien er umiddelbart favoritter til at vinde gruppen, men let bliver det ikke. De er nødsaget til at præstere på et højt niveau mod Makedonien, for makedonerne skal nok bide fra sig.

Kan Spanien leve op til forventningerne? Oddsene finder du her

Kampstart: onsdag kl. 20:30.

 

 

Du finder en masse andre odds i VM herrehåndbold her.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag