Tottenham vs Wolves

Tottenham har formået at udvise stort overskud i juletiden, især efter Champions League blev afsluttet. Det har givet Spurs plads til kun at tænke på Premier League for en stund, hvilket har givet pote.

Tottenham har ikke tabt en kamp i december endnu. Taber de mon mod Wolves, som gæster Wembley? Efter de seneste to kampe, virker Spurs skræmmende træfsikker, og målscoreren hedder 11:2. Et samlet antal mål på over 3.5 virker ganske sandsynligt. Det giver odds 2.75.

888sport banner

Kampen begynder på lørdag kl. 16:00.

 

Liverpool vs Arsenal

Endnu en målfest er under opsejling. De to førende målscorere, Aubameyang og Salah, skal i direkte duel om førstepladsen på topscorerlisten. Aubameyang fører med en enkelt pind foran Salah. Samtidig skal Arsenal forsøge at få knækket ustoppelige og ubesejrede Liverpool.

Liverpool har indtil videre præsteret en historisk halvsæson, hvor de ikke har tabt en kamp endnu og har en målscorer på 43:7. Hvor længe kan Liverpool mon præstere på dette niveau? De er jo svimlende gode og stabile.

Den store test kommer dog i de næste kampe, hvor Arsenal venter på lørdag og City torsdag d. 3. januar. For i øjeblikket er det i hvert fald Liverpool, der sætter dagsordenen i Premier League. Det bliver spændende at se, hvad et Arsenal-mandskab kan udrette mod Liverpool. En Liverpool-sejr giver et odds på 1.50, så de er dømt til at være storfavoritter til kampen.   

Kampen går løs på lørdag kl. 18:30.

 

Southampton vs Manchester City

Har Manchester City mon spist og drukket lidt for meget i julen? I de seneste to kampe har de virket forspiste og mætte, hvor det er blevet til to dyre nederlag. City kan dermed konstatere, at de nu er hele 7 point bagefter Liverpool. Inden juleprogrammet så det ellers fint ud for City, men på uforklarlig vis har spillerne ikke levet op til forventningerne i julen.

Kan de mon genløfte fanen og vise deres sande jeg mod Southampton og Pierre Emil Højberg på udebane? Pep og City kan ikke tåle at løbe ind i flere nederlag, inden de skal møde Liverpool d. 3. januar. City må virkelig være tændte for at komme på rette spor igen mod Southampton. Jeg spår dermed også en sejr til City. Find alle oddsene på kampen her.

Kampen bliver skudt i gang på søndag kl. 15:15.

Find odds på de resterende Premier League-kampe her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder