I juletiden kan normale folk tillade sig at slappe af og forspise sig, men som fodboldspiller i Premier League er det en anden historie. Juletiden er som regel den hårdeste tid for Premier League-spillerne, fordi de har et tætpakket program, hvor der skal spilles en del kampe på få dage. Derfor går det nok ikke at rende rundt med en halv and eller flæskesteg i maven, for så kommer man formentlig ikke til at løbe mange meter. Lad os komme videre til de vigtigste kampe i denne 19. runde af Premier League.

888sport banner

Leicester vs Manchester City

Kasper Schmeichel var i julestemning senest, hvor han delte et par julegaver ud til Leicesters-fans qua nogle vigtige og flotte redninger mod Chelsea. Her sikrede de sig tre point. Nu gælder det endnu et tophold, Manchester City. Netop Man City blev gjort til skydeskive mod Crystal Palace, hvor de overraskende tabte 3-2. De skal forsøge at komme op på hesten igen, men de skal finde noget ekstraordinært frem, hvis de skal passere en af de bedste målmænd i verden i øjeblikket, Kasper Schmeichel. Kan Leicester stikke en kæp i hjulet på endnu et tophold? En sejr til Leicester giver odds 9.50.

Kampen går løs på onsdag kl. 20:30.

 

Liverpool vs Newcastle

Liverpool-ekspressen er kørt for længst, og de har kun en destination for øje, nemlig mesterskabet. Det kører på skinner for Liverpool i øjeblikket. De bremser ikke op for selv den mindste forhindring på deres vej. På onsdag hedder forhindringen Newcastle. Det kommer dog ikke som nogen overraskelse eller fornærmelse overfor Newcastle, at Liverpool igen er storfavoritter til den kamp. Deres forsvar er en uigennemtrængelig mur, og deres offensiv er en flok sultne, umættelige løver. En Liverpool-sejr på mere end tre mål giver odds 6.50.

Kampen går løs på onsdag kl. 20:30.

 

Manchester United vs Hudderfield

Solskjær kunne ikke have ønsket sig en bedre start for de Røde Djævle. Et livligt og fodboldglad United-hold sprudlede i stor stil mod Cardiff, hvor det blev til en tiltrængt storsejr på 1-5. Solskjær bliver allerede kaldt Manchester Uniteds julemirakel. På onsdag skal han igen leve op til sit nye ry, hvor bundholdet Hudderfields gæster Old Trafford. På papiret er det ikke de sværeste modstandere, Solskjær har mødt og skal møde. Den første rigtig store test bliver mod Tottenham den 13. januar. Indtil da kan Solskjær få tanket selvtillid. Endnu en storsejr til Manchester United kan være under opsejling. En 4-1 sejr giver odds 17.00.

Kampen går løs på onsdag kl. 16:00.

 

Tottenham vs Bournemouth

Tottenham var i målhumør mod Everton. Her blev der serveret julegodter for alle tilskuerne i form af flotte aktioner og mål. Det var bestemt en af de mere underholdende julekampe. På onsdag er Bournemouth på blokken. Bournemouth er et solidt hold, som står godt på banen.

De kan muligvis levere en overraskelse, men det kræver, at de er lynende effektive foran mål, og samtidig får lavet en fænomenal parallelparkering af bussen, hvis de skal stoppe Tottenhams offensiv. En uafgjort giver odds 5.25.

Kampen går løs på onsdag kl. 16:00.

 

Brighton vs Arsenal

The Gunners skal igen skyde med skarpt, hvis de skal nedbryde Brightons defensive organisation. Brighton vil komme til at stå meget kompakt og vil forsøge at gøre de frie rum på deres egen banehalvdel så små som muligt for at kunne lukke ned for Arsenals kavaleri. Men mon ikke Özil kan lave nogle jule-tryllerier, som han har gjort på seneste. Han ser nogle andre ting på en fodboldbane, som kun meget få kan. Topscoreren i Premier League, Aubameyang, nyder også godt af, at Özil tager noget opmærksomhed, hvilket giver mere plads til Arsenals målfarlige angriber, som ikke har i sinde at lade Salah blive topscorer igen i år i Premier League. Dummer Arsenal sig mod Brighton på udebane, eller formår de at få nogle point på tavlen?  Find alle odds på kampen her.

Kampen går løs på onsdag kl. 18:15.

  

Watford vs Chelsea

Chelseas manager, Sarri, må ikke have været en tilfreds mand mod Leicester, da de tabte på Stamford Bridge. De havde helt sikkert troet, at der lå tre lune point rundt om hjørnet. Det sørgede Schmeichel for, at der ikke gjorde. På onsdag venter der Chelsea en svær udebanekamp mod Watford. Et selvtillidsfuldt Watford-mandskab kommer med to sejre i bagagen, så de har i sinde at nuppe den tredje sejr på stribe og slå Chelsea. Det kræver dog, at man kan få lukket ned på Hazard, som er og bliver en evig trussel for alle forsvarere i Premier League. Sikrer Chelsea sig en snæver sejr, eller kan Watford løbe om hjørner med Chelsea i egen hule? Find alle odds på kampen her.

Kampen går løs på onsdag kl. 20:30.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder