”All I Want for Christmas is Premier League” – musikalsk vil det nok ikke lyde særlig godt eller julet, men   det vil være en passende omskrivning af sangen, fordi der er Premier League på programmet hele julen. Og på søndag d. 16/12 kl. 17 lægger Liverpool græs til, når Manchester United kommer på besøg, hvor de to traditionsrige klubber skal i ringen. Det kalder jeg rigtig julestemning!

888sport banner

Fokus har været på CHL

Liverpool har ikke kunnet fokusere meget på kampen mod Manchester United, da de havde en afgørende kamp i tirsdags, hvor en plads i ottendedelsfinalerne i Champions League skulle sikres. Manchester United sikrede sig allerede i forrige runde en plads i ottendedelsfinalerne, så hvis man kender Mourinho ret, var kikkerten allerede rettet imod søndagskampen. Spillerne lignede i hvert fald nogle, som allerede havde Liverpool-kampen i tankerne, da United tabte 2-1 til Valencia i onsdags. Det vil i hvert fald ikke undre nogen, hvis Mourinho ville have nogle træk klar i ærmet til på søndag.

Liverpool er ubesejret i PL

Liverpool har endnu ikke tabt i Premier League i denne sæson, men hvis nogen skulle tro, det bliver til en walkover mod United, så ville de nok betegnes som jubeloptimist. Én, der dog i den grad kan få Manchester United til at ligne en walkover, er Mohamed Salah, som for tiden kender sin besøgstid foran netmaskerne. Topscoreren i Premier League lavede seneste hattrick mod Bournemouth og scorede det afgørende mål mod Napoli i tirsdags. Mo Salah som målscorer ligger på odds 1.89.

Bliver det et jævnbyrdigt opgør?

Både Mo Salah og Liverpool har dog ikke den bedste statistik mod United, hvor det er blevet til fire uafgjorte og én sejr til United. En uafgjort giver odds 4.20, hvilket ville være sandsynligt, hvis man skulle holde sig tro overfor statistikkerne. Jeg bliver dog hele tiden mindet om, at Liverpool er hele 16 point foran United og samtidig har en målscore på 34:6. Man skulle tro, at Liverpool praktiserer det kendte citat: ”Det bedste forsvar er et angreb”. United må erkende, at de har været mere svingende end en lille fiskekutter til søs på Vesterhavet på en blæsende efterårsdag i Danmark. De har spillermaterialet, men spørgsmålet er, om de har for mange stjerner?

Kampen begynder på søndag kl 17! Mere julet kan det ikke blive!

 

Find odds på alle de andre Premier League kampe her!

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder