James Harden var ikke længere end Russell Westbrook fra at vinde MVP-trofæet i 2016-17. Som karriere år går, var det måske ikke det bedste, men med 29,1 point per kamp og 11,2 point i oplæg, blev han nummer fire i begge kategorier i hele ligaen.

Westbrooks historiske sæson efterlod Hardens fremragende år på sidelinjen. Houston Rockets har alligevel givet Harden et hold, der er klar til at udfordre San Antonio Spurs og Golden State Warriors på vestkysten. Holdsammensætningen kan dog lige nu, ikke leve op til hverken Spurs eller Warriors, selv med Harden på hans overmenneskelige niveau.

888sport banner

Svaret på hele problemet, er en god sommer her i 2017. Chris Paul er lige ankommet, til syv spillere og et flot førstevalg, men spørgsmålstegnet bliver hængende.

Harden mangler den defensive side, hans offensive spil er sublimt, men han behøver et forsvar omkring sig. På samme måde er Paul en spiller med mange lyspunkter, men også fokuspunkt for en del samarbejdsproblemer på holdet hos Los Angeles Clippers. På papiret, er sammenføringen af en All-star med en af ligaens bedste forsvarsspillere et frygtindgydende træk.

Der er dem, der har deres tvivl om hvor passende Paul er sammen med et Rockets-hold ledet af Harden, men sådan er det altid i lavsæsonen når man forsøger at skabe lidt drama. Paul er en veteran, en veteran der er sulten efter sejr, og som virkelig vil kæmpe langt inde i slutspillet. Han faldt minimalt i rangeringen sidste sæson med 18,1 point per kamp og 9,2 point per oplæg, men han har mulighed for at ændre Rockets image i hele ligaen.

Et andet yndet mål for the Rockets denne sommer er Paul George. George, der har gjort det klart at han ønsker at forlade Indiana Pacers clear, er hjørnestenen i mange planer på tværs af ligaen. Cleveland Cavaliers og Boston Celtics ligger i front for øjeblikket, men the Cavs fik et slag over nallerne, da en byttehandel blev afslået tidligere på ugen.

George er fire gage blevet udnævnt til All-star og han afslutter lige nu et af sine bedste år. Han lavede 23,7 point per kamp og 6,6 rebound per kamp, og han kunne få Rockets til at leve op til både Cavs og Warriors i denne tid med mange superteams. The Rockets har allerede udnævnt denne sommer til et våbenkapløb. Dette er det hårdeste slag af dem alle: Kampen om George.

Paul Georges akkreditiver, hans kontrakt og viljen til at forlade the Pacers har gjort ham til den manglende brik i manges puslespil. Cavaliers vil gerne have at han bliver deres Kevin Durant, Boston vil gerne have han giver dem en chance på østkysten, og Los Angeles Lakers vil have han skal være deres nye frontfigur.

Hvis Houston klarer at hente George hjem, så får de muligheden for at bryde Warriors og Cavaliers dominans af NBA. Lige nu giver det odds 12/1 og det er, helt ærligt en god pris, hvis George, Paul og Harden kan gentage deres præstationsresultater fra 2016-17.

Se mere om NBA og oddsene for Paul George på vores amerikanske hjemmeside her: http://bit.ly/2tpM5Ky

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg