Indiana Pacers vs. Toronto Raptors

På torsdag venter der et topbrag i østkonferencen! Pacers på tredjepladsen skal forsøge at hale ind på Raptors, som lige nu ligger på andenpladsen.

Ingen tvivl om, at begge hold kommer til at gå til makronerne. Raptors er dog lidt pressede inden kampen mod Pacers, da de har en kamp dagen inden mod Sacramento Kings.

Det kan godt komme til at tære på spillerne fra Raptors at spille to kampe på under 24 timer. Det er hård kost for selv topprofessionelle atleter.

888sport banner

Spændende bliver det dog med garanti. Find oddsene på kampen her.

Opgøret begynder på torsdag kl. 01:00.

 

Utah Jazz vs. Denver Nuggets

Nuggets mistede fornylig den famøse førsteplads til Golden State. Nuggets er dog ikke langt fra dem, og de kan med en sejr over Jazz stadig holde Golden State i kort snor.

Jazz ligger tiden og kæmper for med at holde sig inden for 8 pladser, som sikrer dem en plads i playoff. Inden sidste kamp var de inde i en god stime, men det sluttede mod Blazers.

Kan Jazz holde sig i live i kampen om playoff? Find oddsene på kampen her.

Kampen starter på torsdag kl. 04:30.

 

San Antonio Spurs vs. Philadelphia 76ers

Vest mod øst! På torsdag bliver der lagt i kakkelovnen til en duel, hvor 76ers skal den lange tur fra Philadelphia til Texas. Her venter Spurs deres ankomst.

Det bliver stensikkert ikke nogen gæstfri modtagelse, 76ers får. Begge hold ligger for tiden i top 8 inden for playoff, og det vil ingen af dem give afkald på.

Tilbage i december vandt Spurs – kan de gøre det igen? Du kan finde oddsene på kampen her.

Kampen begynder på torsdag kl. 02:00.

 

Los Angeles Lakers vs. Minnesota Timberwolves

Ingen af disse hold kan tåle at tabe dette indbyrdes opgør, da begge hold stadig har playoff inden for rækkevidde.

Lige nu er det Lakers, som er tættest på ottendepladsen, og hvis Lakers taber kampen til Timberwolves lukker de Timberwolves ind i ræset igen om playoff-billetterne.

Lebron er stadig skadet – når han at blive klar, inden det for alvor spidser til om playoff-pladserne? Find dine odds på kampen her.  

 

Kampen fløjtes i gang fredag kl. 04:30.

 

Houston Rockets vs. Toronto Raptors

Ingen tvivl om, at denne kamp er mellem to af sæsonens bedste mandskaber. Denne kamp skal man bare se. Green fra Raptors og Harden fra Rockets kommer til at styre dirigentstokken for hver deres hold, men hvem kan mon holde fanen højst i kampens hede?

Noget siger mig, at Harden og Rockets snupper sejren. Harden er et monster for tiden! Find oddsene på kampen her.

Starttidspunkt er på lørdag kl. 02:00.

 

Spil på en masse andre NBA-kampe lige her

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg